مقیمی با بیان اینکه این سازمان برای نخستین بار در کشور طرح زیست پالایشگاه را به صورت ۱۰۰ درصد دولتی در کشور آغاز کرده است، تصریح کرد: در این کار از روشهای نوین تامین منابع مالی استفاده شده و امروز ۹۰ هزار سهامدار بخش خرد داریم.
به گزارش خبرنگار نقش اقتصاد آنلاین، فرشاد مقیمی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران روز یکشنبه 21 اردیبهشت درنشست افتتاح نخستین زیست پالایشگاه ایران و طرح دانش بنیان تولید انواع بیوایمپلنت در استان کرمانشاه گفت: این پروژه حاصل طراحی و اجرای مهندسان ایرانی است. اتانول زیستی تولیدشده در این پالایشگاه، به عنوان افزایه (اوکتانافزا) برای بنزین، جایگزینی پاک برای سوختهای فسیلی محسوب میشود و گامی مهم در کاهش آلایندگیهای زیستمحیطی کشور است.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران درادامه عنوان کرد: دو چالش بزرگ ناترازی انرژی و آلودگی محیطزیست، بازسازی واحدهای تولیدی را به اولویت فوری تبدیل کرده است. در همین راستا، پلتفرم ملی بازسازی صنعتی با همکاری دولت و مجلس طراحی شده و بهزودی رونمایی خواهد شد.
مقیمی افزود: ما در این پروژه نشان دادیم که امکان جذب سرمایهگذار داخلی با مشارکت دانش فنی وجود دارد و این الگو را در سایر طرحها نیز دنبال خواهیم کرد. علاوه بر جذب سرمایهگذار داخلی، رایزنی با سرمایهگذاران خارجی نیز ادامه دارد و هر فرد یا شرکتی که علاقهمند به سرمایهگذاری در احداث پالایشگاههای مشابه در استانهای هدف باشد، سازمان آماده همکاری کامل با او خواهد بود.
وی با بیان اینکه وابستگی به واردات این تجهیزات یکی از چالشهای صنعت درمان کشور است، افزود: طراحی، تولید و آزمایشهای فنی ایمپلنتها در مراحل نهایی است و بهزودی با مشارکت بخش خصوصی، خط تولید این محصولات در داخل کشور راهاندازی خواهد شد
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان اینکه این سازمان برای نخستین بار در کشور طرح زیست پالایشگاه را به صورت ۱۰۰ درصد دولتی در کشور آغاز کرده است، تصریح کرد: در این کار از روشهای نوین تامین منابع مالی استفاده شده و امروز ۹۰ هزار سهامدار بخش خرد داریم.
در ادامه این نشست خبری سعید نظری، مدیرعامل شرکت دانش بافت البرز گفت: این پروژه، با حمایتهای دولتی و همکاری نزدیک با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، زمینهساز ایجاد زیرساختهای تولید محصولات پزشکی بازساختی در استان کرمانشاه است.
مدیرعامل شرکت دانش بافت البرز با تاکید بر اینکه این پروژه بخشی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بوده، افزود: ما این طرح را نه فقط به عنوان توسعه صنعتی، بلکه به عنوان دین خود به مردم کرمانشاه میبینیم. اشتغالزایی در این استان از اولویتهای ما بوده و تلاش کردهایم حداکثر استفاده را از نیروهای بومی متخصص داشته باشیم.
نظری بیان کرد: بیوایمپلنتها در درمان بیماریهای ارتوپدی، بازسازی فک، جراحی مغز و اعصاب، جراحی قلب، زیبایی و حتی پزشکی ورزشی کاربرد گستردهای دارند. برای نمونه، تاندونهایی که در پارگیهای شایع میان ورزشکاران، مانند پارگی ACL، مورد استفاده قرار میگیرند، بخشی از تولیدات ما هستند. از جمله موارد شناختهشده استفاده از این محصولات، درمان قهرمان وزنهبرداری، بهداد سلیمی، بوده است.
وی همچنین به موضوع قیمت و کیفیت محصولات اشاره کرد و گفت: با وجود نوسانات ارزی و افزایش هزینه مواد اولیه، قیمتگذاری این محصولات همچنان تحت نظارت سازمان حمایت است و در چهار سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است.
مدیرعامل شرکت دانش بافت البرز در پایان تاکید کرد: کرمانشاه، با زیرساختی که اکنون در حال شکلگیری است، میتواند به هاب صادراتی پزشکی بازساختی در آسیا بدل شود.