مرادعلی غلامی نهوجی کارشناس امور بین الملل: یک سال مقاومت اراده در مقابل پیچیدهترین ابزارهای جنگی، سیاستهای مزورانه غرب و استیصال جامعه بینالمللی 15 مهرماه مصادف با یکمین سالروز طغیان طوفان خشم فروخفته یک ملت طی 76 سال جدایی اجباری از خانه و کاشانه و سرزمین اجدادی متبرک به قبله اول مسلمانان جهان، قربانی نسل کشی مستمرتوسط اشغالگران و دفن واژه واژه حقوق بینالملل و واژگان حقوق بشر، آزمونهای مداوم سازمان ملل متحد درناکارایی و در قید بند حق تبعیض نژادی بودن وتو است.
ملت قهرمان فلسطین 365 روز جنگ تمام عیار رژیم ذاتاً تروریستی صهیونیستی علیه خود را پشت سرگذاشته و وارد دومین سال نبرد نابرابر با پادگان نظامی ایالات متحده آمریکا و متحدان غربی آن در خاورمیانه شده است. غزه، رفح و کرانه باختری در طول یکسال گذشته پژواک مقاومت ونبرد از خودگذشتگان مبارزان راه آزادی فلسطین از بند اشغال و اشغالگری، در پرتو اعتقاد راسخ به فائق آمدن اراده آهنین بر آهن پارههای تانک مرکاوا، بمبهای خوشهای، بمبهای ثقیل 100 کیلویی سنگرشکن وجنگ افزارهای اهدایی ایالات متحده آمریکا، انگلستان، آلمان و ایتالیا به سفاک ترین جنایتکار کاران تاریخ بشریت بوده است.
رژیم صهیونسیتی با کارنامه کشتاربیش از 50000 نفر زنان و کودکان و مجروح کردن 100000 نفر و محبوس کردن بیش از 10000 مردم آزادیخواه فلسطینی را در معرض دید وقضاوت جهان و تاریخ قرارداده است. رژیم برخوردار از پیچیده و نوترین ابزارهای جنگی و کشتارجمعی و حمایت بی سابقه ایالات متحده آمریکا از جنبههای اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی، تبلیغاتی و نظامی و از همه مهمتر بلااثر سازی حدود 10 قطعنامه شورا و مجمع عمومی سازمان ملل متحد ناظر بر آتش بس با حق تبعیض نژادی وتو جز انزوا نزد افکار عمومی جهان، محکومیت به جرم اشغالگری ونسل کشی در دیوان بین المللی دادگستری هیچ دستاوردی نداشته است.
در مقابل، ایستادگی مردم فلسطین و جبهه مقاومت، پس از 76 سال صبر همراه با مبارزه و شاهد بودن وتو شدن حدود 70 قطعنامه سازمان ملل متحد و انباشت پیچیدهترین سلاحها در بخش اشغالی فلسطین، چند جنگ ناموفق جهان عرب از یک سو و یکسال تلاشهای فشرده دولت جو بایدن برای ناکام گذاشتن قطعنامههای شورا ومجمع عمومی سازمان ملل متحد و در عین حال تأمین همه جنگ افزارهای مورد نیاز وکاربرد رژیم اشغالگر قدس در ارتکاب نسل کشی در غزه وتخریب آثار مدنیت و تبدیل غزه و کرانه باختری به سرزمین سوخته، اولاً اسطوره شکست ناپذیری رژیم صادراتی نامشروع صهیونیستی را در هم شکست. ثانیاً افکار عمومی جهان را به شکل بی سابقهای نسبت به حق خود بیدار و موج جدیدی از حمایت مردم جهان را برای تحقق آرمان فلسطین در مورد کشور مستقل فلسطین به مرکزیت قدس شریف ایجاد کرد و از همه مهمتر جبهه مقاومت را بعنوان نماد استواری اراده ملتها در برابر سیاستهای نو استعماری ایالات متحده آمریکا ومتحدان غربیاش در جهان چند قطبی جدید عینیت بخشید. در این مسیر، سلسله جنبان کهکشان مقاومت، اسماعیل هنیه، فوادشکور و سیدحسن نصرالله با شهادت مظلومانهشان، ستارههای پر فروغ مقاومت باقی و نماد آزادگی و آزادیخواهی برای نسلهای آینده خواهند بود.