۸۳ درصد کالاهای تملیکی به چرخه اقتصاد کشور برگشت

0
23

معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۸ درصد کالا استرداد و انهدام شد اما در سال‌جاری ۸۳ درصد کالاها به چرخه اقتصاد بازگشته است و پویایی و حرکت را به وضوح می توان مشاهده و لمس کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سعید غلامی باغی در گردهمایی سالانه مدیران ستادی و اجرایی سازمان اظهار کرد: در یک روز از فرسودگی یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالا جلوگیری شد و به چرخه مصرف باز گردانیده شد.

معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه ۴۸ برابر میانگین سه سال گذشته کالا به فروش رفته است افزود: در ۶ ماهه امسال نیز فرایندها و نرخ ها مثبت است.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۸ درصد کالا استرداد و انهدام شد اما در سال‌جاری ۸۳ درصد کالاها به چرخه اقتصاد بازگشته است و پویایی و حرکت را به وضوح می توان مشاهده و لمس کرد.

غلامی باغی گفت: تمرکز فروش کالای سازمان در ۵ استان متمرکز شده و با توجه به تمرکز تجارت خارجی در چند نقطه کشور طبیعی است.

معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه ۸۵ درصد واردات از ۵ استان کشور صورت می گیرد تصریح کرد: به همین دلیل تعیین تکلیف و فروش سازمان به همین گونه است.

وی اظهار کرد: در حالی که در گذشته سالانه ۱۱ مورد مزایده برگزار می شده اما در حال حاضر بالای ۴۰ مزایده برگزار می شود.

غلامی باغی افزود: در بحث بودجه، نیروی انسانی، پشتیبانی و تنخواه باید توجه صورت گیرد و میزان فروش باید بر اساس پیش بینی ها متمرکز شود که مبتنی بر بودجه سازمان است.

معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه با روش های نوین ۱۱ مرحله حراج حضوری را به ۸۰۰ مرحله حراج نوین و الکترونیکی تبدیل کردیم، تصریح کرد: بیش از ۸۵ هزار نفر در این حراج‌ها مشارکت کردند در حالیکه در گذشته این رقم حداکثر ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر بود و استان قم و تهران سرآمد برگزاری حراج بودند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۷ درصد فروش سازمان به صورت الکترونیکی است، افزود: ۳ درصد باقی‌مانده مربوط به کالاهای سریع‌الفساد و سریع الاشتعال و کالاهایی است که به نهادهای حمایتی مرتبط است و یا ممنوعیت فروش دارند.

همچنین احمد فائقی رازیان مدیرکل دفتر هوشمندسازی و امنیت فضای مجازی در این همایش با اشاره به اهمیت سامانه سیات به تشریح این سامانه پرداخت و در ادامه به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید