انعقاد تفاهم نامه تقویت و توسعه همکاری فی مابین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و سازمان اتکا

0
154

✍️ به گزارش پات، با حضور دکتر فصاحت سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی، دکتر اعلمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اتکا، دکتر حایک و توسلی اعضای هیات مدیره، دکتر معتمد و زندیانی معاونین سازمان مرکزی و معاونین ومدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه سازمان اتکا تقاهم نامه تقویت و توسعه همکاری به امضای طرفین رسید.

در این جلسه که در محل سازمان اتکا برگزار شد، دکتر اعلمی ضمن تشکر از نیروهای مسلح کشورمان در اجرای موفقیت آمیز عملیات وعده صادق و این اقدام را عامل امنیت کشور دانست. ایشان در ادامه مشارکت با سازمان‌های دولتی، تولیدکنندگان و مردم را یکی از 3 رویکرد اصلی این سازمان عنوان کرده و بیان نمود: تعامل سازمان اتکا و تعاون روستایی باعث خشنودی مردم و کشاورزان خواهد شد و همکاری این دو سازمان، همکاری است که نفع آن به جامعه خواهد رسید.

ایشان ضمن اشاره به سابقه همکاری این دو سازمان در گذشته، افزود: دریافت محصولات مورد نیاز سازمان اتکا مانند برنج، حبوبات، چای، شیلات، گوشت قرمز، مرغ، صنایع تبدیلی و … از کشاورزان و بواسطه شبکه تعاون روستایی، یکی از اهداف اصلی این تفاهم نامه می‌باشد.

در ادامه دکتر فصاحت نیز اقدام ستودنی اخیر نیروهای مسلح در تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی را مایه خرسندی مردم سلحشور ایران اسلامی دانست و همچنین روز ارتش را به جان برکفان ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته و افزود: امنیت نظامی در حلقه اول اقتدار کشور است.

ایشان اشاره داشتند: امنیت غذایی نیز امری ضروری است که منجر به تأمین امنیت اقتصادی جامعه شود. سازمان اتکا نیز متعلق به جامعه نظامیان کشور است که در حوزه تأمین امنیت غذایی قدم‌های موثری برداشته است.

ایشان ضمن تاکید بر اینکه مصلحت و منافع مردم بعنوان مهم‌ترین اولویت سازمان مرکزی تعاون روستایی در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: این سازمان بازوی اجرایی وزارت جهادکشاورزی بوده و تشکلهای تحت نظارت این سازمان به سرعت در زمان بحران‌های بخش کشاورزی ورود کرده و به حل آنها اقدام می‌کنند.

دکتر فصاحت با برشمردن توانمندی‌های شبکه تعاونی‌های تحت نظارت، راهبردهای این سازمان در سال جدید را توانمندسازی مالی و بازرگانی بیان نمودند. ایشان اضافه کردند بیش از 6 هزار تعاونی روستایی فعال در حوزه روستاها داریم که فعالیت‌های تأمین نهاده و خرید محصولات کشاورزان را انجام می‌دهند. سال گذشته بیش از 11.5 میلیون تن محصول از کشاورزان توسط شبکه تعاون روستایی خریداری شده است.

ایشان ادامه داد: تفاهم نامه فی مابین دو سازمان در حوزه پرسنلی نیز اقدام بسیار مناسبی بوده و این سازمان نیز در حوزه تأمین اقلام و کالاها (گوشت قرمز، مرغ، شیلات و …) موردنیاز سازمان اتکا با تمام تلاش فعالیت خواهد کرد.

دکتر فصاحت مشارکت دو سازمان در حوزه‌های دانش بنیان مانند کشت بافت و نهال را هم افزا عنوان کرده و گفت: قدرت شبکه‌ای تعاون روستایی می‌تواند در دستیابی به اهداف بخش کشاورزی و یاری رسانی به قشر کشاورز مؤثر باشد، زیرا این شبکه با فعالیت در حوزه اقتصاد تعاونی، سود حاصل از این فعالیت‌ها را به خرده مالکین و کشاورزان می‌رساند.

در ادامه جلسه نیز دکتر معتمد بیان کرد: از توانمندیهای شبکه تعاونی‌های تحت نظارت سازمان می‌توان به سهم تولید 50 درصدی و 32 درصدی شیر جمع آوری شده کشور، تولید و تأمین 100 درصد نیاز تخم مرغ کشور، مدیریت تولید و توزیع مرغ گوشتی توسط شبکه اشاره کرد که در کنار سایر فعالیت‌های این شبکهٔ منسجم می‌تواند به بهتر اجرا شدن این تفاهم کمک نماید.

در انتهای این جلسه تفاهم نامه تقویت و توسعه همکاری فی مابین با ذکر صلوات بر محمد (ص) به امضای طرفین رسید.

ارسال دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید