سیدمصطفی میرسلیم نماینده مجلس: بعضیها فکر میکنند که وقتی رهبر انقلاب درباره مسأله حجاب تذکر دادند، یک موضوع ساده اولیه است. در حالی که نه، این یک موضوع پیچیده با طراحی دقیق برای اهداف بسیار مشخصی است که فقط به حجاب برنمیگردد، بلکه هدف دشمن، فروپاشی فرهنگی، تهدید کیان خانواده در جمهوری اسلامی و تضعیف نسل آینده است. طراحی به این صورت انجام گرفت که ظرف 10-20 سال آینده، تبدیل به کشوری شویم که نسل جوان آن رو به انقراض است و دیگر قدرتی ندارد تا بتواند از آرمانهایش دفاع کند.
راهحلی که پیشبینی کردند آن است که کانون خانواده تضعیف شود. برای تضعیف کانون خانواده راههایی وجود دارد از جمله این که موضوع بیبند و باری و لاابالیگری در جامعه رایج شود. از ابزارهای بیبندوباری و لاابالیگری هم تضعیف حجاب و عفاف است. بنابراین باید خیلی دقیق با موضوع مواجه شد. این موضوعی نیست که به دو تار مویی که مطرح میکنند برگردیم، نخیر. امروزه احکام الهی باید محترم شمارده شده و اصلاً کسی نمیتواند در مقابل احکام الهی بایستد. این توصیه اکید مقام معظم رهبری است که ما باید مراعات کنیم، همه هم باید مراعات کنند. هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است. آدمی که با نافرمانی از احکام میخواهد خودنمایی کند، چنین چیزی قابلقبول نیست و ما باید اهتمام داشته باشیم. کسانی که در این زمینه ناآگاه هستند باید دقت کنند و خودشان را اصلاح کنند. آنهایی هم که سرمنشأ این کار هستند فکر نکنند تا ابد میتوانند این برنامهها را ادامه بدهند. قطعاً گرفتار خواهند شد و به سزای اعمالشان رسیدگی خواهد شد.
به هرحال امروز ما با مسائل مهمی مواجه هستیم که سقوط ارزش پول ملی یکی از این مسائل است. در حالی که جمهوری اسلامی یک کشور قوی با پشتوانه محکم است، دلیلی ندارد که پول ملی سقوط کند. مگر اینکه یک برنامهریزی به صورت هجوم اقتصادی صورت گرفته باشد تا کشور را از نظر اقتصادی فلج کرده و به زانو دربیاورند. اما پول ما پشتوانه قوی دارد و میتواند ثابت باشد. ارزش آن خیلی دقیق و خوب است. باید یک برنامهریزی خوبی در داخل کشور داشته باشیم که معامله ریالی باشد و از معاملاتی که با طلا یا ارز انجام میگیرد جلوگیری شود البته جرم هم است و نباید این کار انجام بگیرد.
ازطرفی با توجه به تحریمهای ارزی که داریم باید ارز موجود را برای موارد کاملاً ضروری صرف کنیم؛ موارد دسته دوم و حتی حاشیهای باید کنار گذاشته شود و هیچ تعارفی هم نداریم. باید به آینده کشور فکر کنیم و به خوشایند بعضیها که به دنبال هوا و هوس خودشان هستند نباید اعتنا کرد و همه باید نسبت به سرنوشت و آینده کشور غیرتی به خرج دهیم و سعی کنیم پای آن بایستیم.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که برخی انتقادها به دولت تخریبی است و باید آن را کنار گذاشت. برخی از انتقادها هم از روی دلسوزی انجام میگیرد که دولت باید در زمینههایی که به اقتصاد کلان کشور مربوط میشود، به آنها توجه کند. اقتصاد کلان کشور مشکلاتی دارد و اگر این مشکلات حل نشود ما نمیتوانیم راهحلهای پیشرفت را هموار کنیم. نمیتوانیم تولید را رونق بدهیم. بنابراین مسائل اقتصاد کلان کشور حتماً باید حل شود.
از جمله مسائل اقتصاد کلان کشور این است که ما در مسئله بودجه با کسری مواجه هستیم. این کسری قابل اهتراز است، روش دارد و روشهای خوبی هم دارد. یک مقداری جرأت عمل میخواهد که دولت میتوانست در سال اول استقرار قویاً به این مسأله بپردازد. متأسفانه تأخیر پیدا کردند و فرصت را از دست دادند. امیدواریم که در این یکسال و نیم باقی مانده از عمر دولت صرف این موضوع شود. برای اینکه اگر یکی از مشکلاتی که به تثبیت ارزش پول ملی برمیگردد حل شود، بسیاری از مسائل از جمله تورم، افزایش نقدینگی، بهره بانکی و… که خیلی از این موارد که تابع ارزش پول ملی است، حل خواهد شد. به موازات این کار، یکی از کارهای مهمی که باید صورت بگیرد جلوگیری از فساد است. شبکه فساد از سهلانگاریهایی که صورت گرفته استفاده کرده و از ریخت و پاشهایی که در زمینه ارزی و مالی در کشور وجود داشته سوءاستفاده کرده و دستبردار هم نیست.
ما باید برای به جا گذاشتن راهحلهای منطقی مناسب برای پیشرفت، قطعاً جلوی کسانی که در کشور فساد آفریدند را بگیریم. قطعاً جلوی فرآیندهای تخریبی و انحرافی را بگیریم تا بتوانیم کارهای مفید و مثبت را به ثمر برسانیم.
به هرحال بنده معتقدم همیشه امکان بهبود وجود دارد. نیروهای با تجربه و فهمیدهای که قدرت برخورد با شرایط بحرانی را داشته باشند باید در این زمان به کار گرفته شوند. آقای رئیسی باید تدبیر مناسبی در این قضیه بیندیشند تا از فرصت باقیمانده بهترین استفاده شود؛ وگرنه مشکلاتی در جامعه پدید میآید که ضررش را همه ما خواهیم دید.