استاندار کردستان : نقد رسانه برای توسعه و پیشبر اهداف مؤثر خواهد بود

0
26

اسرین مقصودی _ خبرنگار:
استاندار کردستان اعلام کرد : علاوه بر حوزه اقتصاد، درآمد سرانه استان در وضعیت فعلی بسیار کم است و نرخ بیکاری کردستان فاصله معنا داری با میانگین کشوری و استان های برخوردار دارد که با همکاری رسانه های استان به حل مشکلات خواهیم پرداخت.

، آرش زره‌تن‌لهونی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: رسانه تاثیرگذار و رکن چهارم دموکراسی و بر توسعه موثر است و هر چه پیش‌تر می‌رود تاثیرگذاری رسانه پررنگ‌تر می‌شود.وی از اصحاب رسانه استان خواست، برای توسعه کردستان تلاش کنند هر چند معتقدم نباید نواقص و کوتاهی‌ها را هم نادیده گرفت و این را نوعی نظارت بر خود می‌بینیم.

استاندار کردستان از اعتماد نظام و حاکمیت و پشتیبانی مردم در انتصابش قدردانی کرد و گفت: در شرایطی این مسئولیت را پذیرفته ام که افزون بر تلاش هایی که در دولت های مختلف کشیده شده است استان وضعیت مناسبی از لحاظ شاخص های اقتصادی و اجتماعی ندارد.

لهونی اضافه کرد: در جلسه اخیر هیات دولت به مسائل و مشکلات حوزه اقتصادی استان اشاره کردم ولی این بدین معنا نیست که مسائل ما فقط به این بخش بر می گردد بلکه به دلیل کمبود وقت تنها به بیان مهمترین موضوعات پرداختم.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی درآمد سرانه مردم استان اختلاف معناداری با میانگین کشوری دارد، استان دارای نرخ بیکاری بالایی است و سهم تولید ناخالص داخلی استان هم به نسبت متوسط کشوری پایین تر است.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه با کمک رسانه ها و پشتیبانی مردم در راستای بهبود وضعیت استان حرکت خواهیم کرد، بیان کرد: حاشیه نشینی و آسیب های اجتماعی هم از دیگر مسائلی است که استان با آن مواجه است.

لهونی یادآور شد: در مقابل همه موانع و مشکلات، کردستان دارای ظرفیت های مطلوبی برای توسعه است و مهمترین آن سرمایه انسانی و وجود افراد تحصیل کرده، صاحب فکر و اندیشه است.

وی با اشاره به اینکه استان ما در بخش های کشاورزی، گردشگری، معادن و تجارت مرزی ظرفیت های فراوانی دارد، افزود: مادامی که برنامه اصولی در این حوزه ها داشته باشیم می توانیم به توسعه پایدار و همه جانبه دست پیدا کنیم.

استاندار کردستان یکی از سیاست های خود را دوری از جزیره ای عمل کردن خواند و گفت: از روزهای نخست آغاز فعالیت خود بارها تاکید کرده ام که باید براساس اسناد بالادستی، سند بودجه سالانه و سند آمایش سرزمین ویژه استان که از سال ۱۳۹۹ به تصویب رسیده است، برنامه های خود را اجرا کنیم.

لهونی اضافه کرد: بر مبنای اسناد مذکور در حوزه های مختلف، مسیر یا نقشه راه ترسیم و برنامه هایی که اجرایی تر است را تدوین می کنیم و براساس آن حرکت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: منکر فعالیت ها و کارهایی که در سال های گذشته در استان انجام شده نیستم ولی بسیاری از این فعالیت ها براساس نقشه راه و مسیر ترسیم شده نبوده است.

استاندار کردستان افزود: معقتدم اگر قرار باشد اتفاقی در راستای توسعه استان بیافتد در مسیر ترسیم شده خواهد افتاد لذا می طلبد در این رابطه گام برداریم.

استاندار کردستان از دیگر مسائل حائز اهمیت را سیما و منظر شهری خواند و یادآور شد: در وضعیت سیما و منظر شهرهای استان نسبت به یکی دو دهه اخیر تغییر ایجاد نشده است.

لهونی با اشاره به اینکه تغییر در فضای شهری مستلزم حمایت ویژه استانداری است که ما آمادگی لازم برای این مهم را داریم، افزود: چند روگذر و زیر گذر در سنندج باید ایجاد شود و در زمینه تامین اعتبار مورد نیاز شهرداری را حمایت خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه های ما این است در هر شهرستان یک پروژه شاخص با پشتیبانی استانداری و فرمانداری ها تعریف و اجرا شود.

استاندار کردستان یکی از ظرفیت های خوب گردشگری سنندج را مسیر ۶ کیلومتری قشلاق – گریزه ذکر کرد و افزود: براساس طرح تفصیلی در آینده این مسیر به مرکز شهر سنندج تبدیل می شود و با توجه به اینکه منبع آب این رودخانه پایدار است می توان طرح گردشگری مثل زاینده رود را در آن اجرا کرد.

لهونی ادامه داد: این ابرپروژه گردشگری اگر در سنندج به اجرا درآید می تواند منجر به رونق گردشگری و ایجاد امکانات و سرمایه گذاری و در نتیجه اشتغال بیشتری شود.

استاندار کردستان گفت: حوزه فرهنگی از دغدغه‌های ما در استان است و‌ یکی از سرمایه‌های ارزشمند استان سرمایه انسانی و نخبگان است که بخشی از این سرمایه عظیم در دانشگاه‌ها شامل هیئت علمی و افراد توانمندی هستند و دانشگاه کردستان از این چهره‌های علمی خوب و موثر بی‌بهره نیست و حتما باید از ظرفیت در توسعه استان بهره‌مند باشیم.

وی با بیان اینکه حذف افراد باتجربه و توانمند به دلیل گرایش سیاسی به نفع استان نیست، اظهار کرد: به ۷۰ درصدی که پای صندوق های رای نیامدند هم نگاه ویژه ای داریم چراکه باورمان این است مردم ما مشکلی با نظام ندارند و آمار حضور ۸۰ درصدی آنها طی سنوات گذشته در پای صندوق های رای گواهی بر این مدعاست.

 

لهونی در پایان خاطرنشان کرد: ما آمار و تجربه حضور ۷۹ تا ۸۰ درصدی مردم را پای صندوق‌های رای داشته‌ایم و این نشان می‌دهد که مردم با نظام زاویه ندارد.

ارسال دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید