رئیس حفاظت محیط زیست پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس گفت: عمده گازهای ارسالی ما به فلرینگ هیدروژن است که یک پروژه به نام آمونیاک سبز برای آن تعریف کردیم و تا 4 سال آینده واحد آمونیاک احداث شده و پروژه زیروفلرینگ را به سرانجام می رسانیم. این پروژه در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای بسیار موثر است.
مهرداد کاظمی رئیس حفاظت محیط زیست پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در گفتگو با خبرنگار نقش اقتصاد درخصوص حضور در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست گفت: ما هر ساله سعی می کنیم برای آموزش و فرهنگ سازی، ارائه دستاورد های شرکت و تبادل دانش با دیگر شرکت ها در نمایشگاه محیط زیست حضور داشته باشیم.
رئیس حفاظت محیط زیست پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس افزود: ما در این نمایشگاه با شرکت های دانش بنیان در حوزه پسماند و پساپ، تغییرات اقلیمی خصوصا مدیریت کربن آشنا شده ایم که انشاءالله بتوانیم همکاری داشته باشیم.
کاظمی در ادامه با بیان اینکه پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس اولین پالایشگاه میعانات کشوراست؛ تاکید کرد: این مجموعه بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان و بزگترین تولید کنده بنزین کشورمحسوب می شود.
وی درباره تولید بنزین در این پالایشگاه توضیح داد: بنزین تولیدی در این پالایشگاه به لحاظ محیط زیستی با توجه به شاخص گوگرد زیر نیم پی پی ام یعنی استاندارد یورو5 است و بالاترین کیفیت را دربین بنزین تولیدی کشور دارد.
رئیس حفاظت محیط زیست پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس اضافه کرد: ما نیم پی پی ام در خروجی گوگرد خود داریم که به کاهش آلودگی هوا کمک می کند. در بخش شاخص گوگرد به دلیل مصارف بالایی که داریم می توانیم عدد اکتان بالا را بدهیم ولی به خاطر اینکه بتوانیم تولید بنزین را افزایش دهیم با عدد اکتان یورو 4 بنزین را تولید و عرضه می کنیم.
کاظمی در ادامه با اشاره به حوزه پساب عنوان کرد: در شرکت نفت ستاره خلیج فارس یکی از مجهز ترین تصفیه پساب های پلایشگاه های کشور را داریم که با رعایت استاندارد های محیط زیستی حدودا ساعتی 300 متر مکعب پساب صنعتی، انسانی و… را تصفیه و به محیط تخلیه می کنیم.
وی افزود: در حوزه پسماند حدودا سالی 3 هزار تن پسماند را مدیریت می کنیم و عمده این مدیریت مربوط به بازیافت است؛ از حدود 3 هزار تن بیش از 2500 تن را بازیافت و بازچرخانی می کنیم.
رئیس حفاظت محیط زیست پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس همچنین ازاقدامات در حوزه تغییرات اقلیمی زیروفلرینگ گفت: عمده گاز های ارسالی ما به فلرینگ هیدروژن است که یک پروژه به نام آمونیاک سبز برای آن تعریف کردیم و تا 4 سال آینده واحد آمونیاک احداث شده و پروژه زیروفلرینگ را به سرانجام می رسانیم. این پروژه در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای بسیار موثر است.
کاظمی در پایان تاکید کرد: در حوزه کربن هم در حال انجام مطالعات هستیم که بتوانیم انتشار کربن را به حداقل برسانیم.