post

خداحافظی گرم بازار سرمایه با «نیما»

امیررضا سولقانی روزنامه نگار: بررسي روند معاملات ديروز بورس نشان مي‌دهد، به دنبال حذف ارز نيمايي استقبال از خريد سهم‌هاي پتروشيمي و پالايشگاهي بالا رفته و همين امر، سرعت صعود شاخص‌هاي بورسي را افزايش داده است. از اواسط معاملات روز يکشنبه بازار، سهم‌هاي نفتي به استقبال حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ توماني رفته بودند. […]

تاریخ انتشار: 14 شهریور 1402 - 12:25
کد خبر: 10591

امیررضا سولقانی روزنامه نگار: بررسي روند معاملات ديروز بورس نشان مي‌دهد، به دنبال حذف ارز نيمايي استقبال از خريد سهم‌هاي پتروشيمي و پالايشگاهي بالا رفته و همين امر، سرعت صعود شاخص‌هاي بورسي را افزايش داده است.
از اواسط معاملات روز يکشنبه بازار، سهم‌هاي نفتي به استقبال حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ توماني رفته بودند. در ابتداي معاملات ديروز نيز همين روند ادامه يافت و در نهايت خبري که اهالي بازار سرمايه در انتظار آن بودند منتشر شد.
اميرمهدي صبائي سخنگوي سازمان بورس در توئيتي اعلام کرد: مطابق مفاد نامه رئيس کل بانک مرکزي، نرخ فروش حواله مرکز مبادله ارز و طلاي ايران، مبناي نرخ تسعير قيمت خوراک و قيمت پايه محصولات شرکت‌هاي پالايش نفت و پتروشيمي در بورس‌هاي کالايي قرار گرفت.
بنابراين زين پس معاملات محصولات پالايشي و پتروشيمي با دلار ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه مي‌شود و سود قابل توجهي در انتظار اين شرکت‌ها خواهد بود. البته نبايد فراموش کرد با اين امتياز که در اختيار شرکت‌ها قرار گرفته بعيد است تخفيفات دولتي روي خوراک شرکت‌ها ادامه يابد.
معاملات بورس ديروز به نحوي رقم خورد که شاخص کل در جهت روز قبل خود گام برداشت. به طوري که در پايان بورس ديروز شاخص کل، با رشد ۲۴ هزار و ۴۹۴ واحدي که معادل ۱٫۱۶ درصد اين شاخص است روبه‌رو شد. بر اين اساس شاخص کل در پايان معاملات ديروز در سطح دو ميليون و ۱۳۶ هزار واحدي ايستاد.
شاخص هم‌وزن نيز با فرمان شاخص کل حرکت کرد. به اين ترتيب نماگر شرکت‌هاي کوچک و متوسط بازار نيز توانست به ارتفاع خود بيفزايد و با رشد ۱٫۰۲ درصدي به سطح ۷۲۰ هزار و ۹۰۲ واحدي برسد.
گفتني است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات ديروز را ۱۱ ميليارد و ۱۰۰ ميليون برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌هاي سهامي) را ۶ هزار و ۹۰۰ ميليارد تومان نشان مي‌دهد.
ورود و خروج پول حقيقي
بررسي آمار مالکيت افراد حقيقي در روز جاري حکايت از ورود سرمايه حقيقي‌ها به بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمايه در پايان بورس ديروز ، خبر از ورود ۳۵۴ ميليارد توماني پول به سهام، حق تقدم و صندوق‌هاي سهامي مي‌دهد.در جريان معاملات ديروز سه سهم شپنا، شستا و دي بيشترين ارزش معاملات و سهم‌هاي شستا، دي و کرمان به ترتيب بيشترين حجم معاملات را ثبت کرده‌اند. همچنين سهم فارس نيز بيشترين ارزش بازار را در اختيار خود گرفت. بنيرو با افزايش هفت درصدي بيشترين بازدهي روز را از آن خود کرد. در مقابل، شگل نيز با افت ۵٫۳ درصدي در جريان بازار ديروز بدترين عملکرد را ثبت کرد.
بيشترين خالص خريد حقيقي نيز به سهم‌هاي شستا، شپنا و هجرت تعلق گرفت. همچنين سهم‌هاي شستا، دي و تاپيکو نيز در جريان معاملات ديروز ورود پول هوشمند داشتند. در سوي ديگر، فيلترهاي بورسي نشان مي‌دهند که نمادهاي فجر، دانا و وپست خروج پول هوشمند داشتند
لازم به ذکر است بيشترين سرانه خريد حقيقي در سهم‌هاي وارس، ولراز و اتکاسا رقم خورد. همچنين سآبيک در جريان معاملات ديروز بيشترين فشار تقاضا را ثبت کرد. در مقابل، بيشترين فشار عرضه نيز در نماد نوري بود.
بازديد دبير ستاد اربعين وزارت خارجه از ستاد بيمه ميهن در کاظمين و سامرا
احميدي؛ دبير ستاد اربعين وزارت خارجه ضمن بازديد از ستاد بيمه ميهن در کاظمين و سامرا، از سرعت انتقال مصدومان ايراني براي ادامه درمان به کشور و انجام امور قانوني ترخيص و انتقال جان‌باختگان حادثه تصادف شهر بلد به ايران تقدير کرد. در اين ديدار که با حضور دهباشي، مسئول ستاد بيمه ميهن درکاظمين و سامرا، ذولفقاري رئيس حفاظت کارکنان بيمه مرکزي و احمدي مشاور رئيس کل بيمه مرکزي برگزار شد، در خصوص پيگيري وضعيت مصدومان و متوفيان حوادث پيش آمده و انتقال جان‌باختگان و مجروحان به ايران، استقرار نيروهاي دوزبانه بيمه ميهن و خدمت‌رساني به زائران در مراکز درماني گفتگو شد
تنديس رتبه «سيمين» هفتمين همايش ملي کيفيت به «شرکت تجارت الکترونيکي ارتباط فردا» رسيد
«شرکت تجارت الکترونيکي ارتباط فردا» وابسته به بانک آينده در هفتمين همايش ملي کيفيت که شهريورماه امسال در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد موفق شد رتبه «سيمين» اين همايش را از آن خود کند. اين همايش ملي کيفيت با رويکرد نقش کيفيت فراگير در جلب رضايت حداکثري مشتريان، با هدف بهبود و توسعه مستمر کيفيت در فرآيندهاي سازماني و شناسايي واحدهاي پيشرو و متعهد به کيفيت در صنايع داخلي و استراتژيک، با همکاري وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، سازمان غذا و دارو، سازمان مديريت صنعتي ايران و حمايت نهادهاي متولي با حضور مقامات عالي و مسئولين کشور برگزار شد. «شرکت تجارت الکترونيکي ارتباط فردا» پس از طي فرآيند ارزيابي که با شاخص‌هاي شش‌گانه مديريت و رهبري سازمان، مشتري‌مداري، طراحي و ارائه محصولات و خدمات، منابع و زيرساخت‌ها، مديريت سرمايه انساني و مديريت کيفيت جامع صورت گرفت، موفق به دريافت «رتبه سيمين» هفتمين همايش ملي کيفيت شد.










ارسال دیدگاه

< / End-->