• حساب کاربری
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • RSS سایت
پنجشنبه, ۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۹:۰۲
نقش اقتصاد آنلاین
  • صفحه اصلی
  • ایران و جهان
  • اقتصادی
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بورس
    • بانک و بیمه
    • صمت
    • خودرو
    • مسکن
  • شهرستان
  • فناوری
  • جامعه
  • گردشگری
  • ورزشی
  • کافه کتاب
  • طنز
بدون نتیجه
نمایش تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • ایران و جهان
  • اقتصادی
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بورس
    • بانک و بیمه
    • صمت
    • خودرو
    • مسکن
  • شهرستان
  • فناوری
  • جامعه
  • گردشگری
  • ورزشی
  • کافه کتاب
  • طنز
بدون نتیجه
نمایش تمام نتایج
نقش اقتصاد آنلاین
بدون نتیجه
نمایش تمام نتایج
خانه آخرین اخبار

«نقش اقتصاد» از تأثیر حمله رژیم صهیونیستی بر بازارهای مالی کشور گزارش می‌دهد: چتر پدافندی بر سر بازارهای ایران

۶ آبان ۱۴۰۳
در آخرین اخبار, اقتصاد کلان, گزارش های ویژه
زمان مطالعه:1 دقیقه
0 0
0

مرضیه خوشکارروزنامه نگار: گروه اقتصادی: بامداد روز گذشته رژیم صهیونیستی در کمال بی خردی حملاتی ناموفق را بر علیه بعضی مواضع کشورمان انجام داد و نیروهای نظامی کشورمان شجاعانه و با عملیات پدافندی مانع از به ثمر نشستن اهداف این حمله شدند اما آنچه که طی روز گذشته در بازارهای کشور شاهد بودیم ریزش قیمت‌ها در بازارهایی همچون ارز و سکه بود و همچنین بازار سرمایه نیز فرش سبز خود را بر تن تالار شیشه‌ای پوشاند.

به گزارش «نقش اقتصاد»، چتر پدافندی نیروهای نظامی کشورمان روز گذشته بر سر بازارهای مالی گسترانیده شد ریزش قیمت دلار روزگذشته در شرایطی اتفاق افتاد که آخر هفته گذشته به اوج قیمتی رسید و نزدیک به کانال 68 هزار تومان ایستاد، اما با کاهش 3 درصدی، بیش از 2 کانال فرود آمد و تا لحظه تنظیم این گزارش همچنان روند نزولی در پیش گرفته است.

دراین میان کارشناسان معتقدند روند کاهشی دلار ادامه‌دار خواهد بود و قیمت ارز به چند کانال پایین‌تر باز خواهد گشت. بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که دلارفروشان منوچهری، به تکاپو برای فروش دلارهای خود افتاده‌اند. آن‌ها تاکید دارند که الان دیگر ترس بازار ریخته و می‌توانیم شاهد بازگشت قیمت دلار به 60 هزار تومان باشیم.

در همین رابطه، رمضانعلی سنگدوینی، یک نماینده مجلس نیز در گفتگویی با اشاره به عقبگرد دلار بعد از حمله بی‌خردانه و ناموفق رژیم صهیونیستی به ایران، گفته است؛ پس از این اتفاق که به اذعان خود اسراییلی‌ها بسیار ناامیدکننده بود، با افت ارزش تتر، روند ریزشی قیمت ارز در بازار ایران نیز آغاز شد.

 تتر فرود آمد

در این میان، بررسی‌ها نشان می‌دهد از همان دقایق نخست اعلام خبر حمله اسراییل و مشخص شدن سطح ضعیف حملات و عملکرد به موقع پدافند، سقوط آزاد تتر آغاز شد و همچنان هم ادامه دارد.

با سقوط سنگین تتر، تحلیلگران اعتقاد داشتند که باید شاهد اصلاح و کاهش قیمت محسوس دلار و طلا هم باشیم؛ چراکه تحرکات تتر به معنای سیگنال به بازار دلار ارزیابی می‌شود و از همین رو فعالان بازار، انتظار دارند علاوه بر سقوط تتر باید با آغاز معاملات بازار تهران، شاهد کاهش قیمت طلا، ارز و سکه هم باشیم.

تتر هم اکنون در کانال 66 هزار تومان قرار دارند و با توجه به این شرایط، پیش‌بینی می‌دهد که دلار چند پله عقب‌نشینی کند.

نرخ دلار دوباره به کانال قبلی بازمی‌گردد

در همین رابطه کامبیز میرکریمی عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسیه در گفتگو با مهر، گفت: تا چند روز پیش با توجه به اخبار و تنش‌های منطقه‌ای بازار غیررسمی ارز با افزایش اندکی همراه شد که البته این افزایش نیز روی ثبت سفارش و واردات کالا اثر چندانی نداشت، چون عمده نیازهای ارزی کشور از طریق مرکز مبادله ایران و سامانه نیما تأمین می‌شود.

وی اظهار کرد: نوسان اندکی که در چندین روز گذشته به علت تنش‌های سیاسی در بازار ارز رخ داده بود، کاملاً طبیعی است که خوشبختانه روند کاهشی ارز هم از ساعات اولیه امروز آغاز شد. همچنین برای کنترل نرخ ارز نیازی به صدور بخشنامه جدید از سمت بانک مرکزی نیست، چراکه طی یکسال اخیر تجربه ثابت کرده با آرام شدن فضا، نرخ ارز نیز دوباره به کانال قبلی خود باز می‌گردد.

میرکریمی با اشاره به اینکه این اتفاقات بیشتر جنبه روانی بر بازار ارز دارد؛ گفت: سال گذشته نیز به صورت مکرر شاهد اتفاقات و تنش‌های سیاسی خارجی و داخلی بوده‌ایم که باعث نوسانات محدود و کوتاه مدتی در نرخ ارز شد که این هیجانات کاذب خیلی زود فروکش کرد و قیمت ارز دوباره به همان کانال‌های قبلی بازگشت؛ مانند اتفاقی که دیشب تجربه کردیم و در حال حاضر شاهد روند ریزشی دلار هستیم.

وی خطاب به مردم که تحت تأثیر هیجانات کاذب بازار قرار گرفته‌اند، گفت: مردم نباید با اینگونه اتفاقات نگران شوند و فریب دلالان را بخورند، چون در موارد مشابه قبلی نیز شاهد بودیم افزایش نرخ ارز با اقدامات بانک مرکزی بلافاصله بعد از چند روز کنترل شد و روند اصلاحی خود را آغاز کرد که این بار هم قیمت ارز دوباره به سطح و کانال قبل از تنش‌ها خواهد رسید.

قیمت واقعی دلار چه عددی است؟

فعالان اقتصادی و تحلیلگران پیش از این نیز به مردم هشدار داده و توصیه کرده بودند که در روزهای پر نوسان، از خرید دلار خودداری کنند؛ چراکه هر لحظه امکان ریزش قیمت‌ها وجود دارد.

یحیی آل اسحاق، رییس اسبق اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با خبرآنلاین گفته بود: توصیه من این است که کسانی که کار اقتصادی می‌کنند، خودشان را اسیر این جو نکنند، چون به نظر من این حوادث فروکش می‌کنند و دوباره همان‌طور که قبلاً بارها شاهد بودیم، نرخ ارز پایین می‌آید و یک عده‌ای از هستی ساقط می‌شوند.

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق عنوان کرده بود: واقعیت اقتصادی ما این است که دلار بین 50 تا 60 هزار باشد و در این شرایط، ورود به بازار ارز نوعی ریسک و قمار است.

آل‌اسحاق در پاسخ به سؤال خبرآنلاین که دامنه 50 تا 60 هزار تومان، براساس شرایط تورمی است؟ تصریح کرده بود: بله، براساس مجموع شرایط موجود، قیمت دلار باید بین 50 تا 60 هزار تومان باشد.

وی تاکید کرده بود: این قیمت تعادلی بازار آزاد ارز است؛ وگرنه در بازار نیمایی و مبادله‌ای، قیمت دلار خیلی پایین‌تر از این‌هاست. در حوزه تجارت رسمی با دلار پایین‌تر از این اعداد روبه‌رو هستیم.

روند ریزش سکه ادامه دارد؟

قیمت هر قطعه سکه هم دیروز در سقوط بزرگی که از اولین ساعات روز رقم خورده است، با تغییر کانال به پنجاه میلیون تومان نزدیک شد.

فعالان بازار طلا و سکه معتقدند که عامل مهم تغییر قیمت‌ها در بازار، افزایش بی‌سابقه قیمت اونس طلا است. برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد که طی یک هفته گذشته اونس طلا 17 درصد گران شده است.

محمد کشتی‌آرای، رییس اسبق اتحادیه طلا و سکه در این خصوص می‌گوید: با توجه به شرایط موجود سیاسی جهانی، بحران خاورمیانه، جنگ اوکراین، شرایط اقتصادی آمریکا و نزدیکی به انتخابات آمریکا قیمت اونس جهانی طلا تحت‌تاثیر قرار گرفته است و به نظر می‌رسد فعلاً شاهد رشد قیمت اونس جهانی باشیم.

براساس روایت او، در هفته گذشته طبق معمول چند ماه اخیر، قیمت طلا در بازارهای جهانی سیر صعودی داشته و این هفته نیز به رکورد جدید قیمتی دست پیدا کرد؛ به طوری که نرخ هر انس طلا به 2 هزار و 745 دلار رسید که تاکنون بی‌سابقه بوده است.

کشتی‌آرای توضیح می‌دهد: روز پنجشنبه نرخ هر انس جهانی طلا 2 هزار و 738 دلار بود که نسبت به ابتدای هفته 17 دلار افزایش داشت و در روز جمعه این نرخ به 2 هزار و 728 دلار رسید که 10 دلار کاهش قیمت را نشان می‌دهد.

به گفته او، در یک‌سال اخیر قیمت طلا در بازارهای جهانی حدود 38 درصد افزایش قیمت داشته که یک رکورد به شمار می‌رود.

با توجه به این شرایط، فعالان بازار طلا و سکه عنوان می‌کنند که همراه با سیر صعودی قیمت اونس جهانی طلا، در بازار داخلی نیز اتفاقات جدیدی رخ داد و شاهد روزهای پرنوسان قیمت طلا و سکه بودیم.

قیمت طلا و سکه ریزشی می‌شود؟

در این فضا اما معامله‌گران بازار معتقدند احتمالاً در هفته جدید رفتار بازار تغییر کند؛ به طوری که در صورت عرضه سکه‌های جدید بانک مرکزی، حباب قطعات سکه ریزش قابل توجهی خواهند داشت و قیمت نیز نزولی می‌شود.

در هفته گذشته همزمان با افزایش شدید تقاضا در بازار سکه و افزایش شدید حباب سکه، بانک مرکزی اقدام به صدور اطلاعیه‌ای مبنی بر افزایش واگذاری سکه از یک روز در هفته به سه روز در هفته و همچنین به جای ضرب سکه سال 86، تصمیم بر این شد که از این به بعد سکه به تاریخ همان سال ضرب شود. این سیاست البته در هفته گذشته باعث شد که حباب سکه از 14 میلیون تومان به کمتر از 10 میلیون تومان کاهش پیدا کند.

محمد کشتی‌آرای، فعالان بازار طلا بر این باور است که با این اقدام بانک مرکزی، تقاضا کاهش و عرضه افزایش می‌یابد، بنابراین به طور طبیعی نیاز بازار برآورده خواهد شد.

تگ ها: بازارهاي ماليرژيم صهيونيستي
مطلب قبلی

تنش در تنظیم بازار کالاهای اساسی

مطلب بعدی

کلیات لایحه بودجه در یک نگاه

روزنامه نقش اقتصاد

روزنامه نقش اقتصاد

مطلب بعدی

کلیات لایحه بودجه در یک نگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار روز

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور به روی پروازهای عبوری بسته شد/ پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد همچنان لغو است

۱۱ تیر ۱۴۰۴

بخشودگی جرایم تأخیر مشتریان بانک سپه از ابتدای جنگ تحمیلی 12 روزه تا پایان تیر‌ماه

۱۱ تیر ۱۴۰۴

شرکت‌های ایلان ماسک قربانی دعوا با ترامپ می‌شوند؟

۱۱ تیر ۱۴۰۴

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد بازگشت صنایع آسیب‌دیده به چرخه تولید با طرح حمایت از تولید

۱۱ تیر ۱۴۰۴

شکستن رکورد مصرف ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در روز در زمان جنگ

۱۱ تیر ۱۴۰۴
قبلی بعدی

آخرین اخبار اقتصادی

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور به روی پروازهای عبوری بسته شد/ پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد همچنان لغو است

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۱ تیر ۱۴۰۴
0

براساس اعلام وزارت راه، آسمان مرکز و نیمه غربی کشور به روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد و لغو پروازهای...

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد/ در تلاشیم طی 48 ساعت آینده ارائه خدمات غیر‌حضوری امکان‌پذیر شود

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۱ تیر ۱۴۰۴
0

دکتر پرتوافکنان عضو هیات مدیره بانک سپه در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما از برقراری مجدد ارائه خدمات حضوری این بانک...

بخشودگی جرایم تأخیر مشتریان بانک سپه از ابتدای جنگ تحمیلی 12 روزه تا پایان تیر‌ماه

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۱ تیر ۱۴۰۴
0

جرایم تأخیر مشتریان اعتباری بانک سپه از ابتدای جنگ تحمیلی 12 روزه تا پایان تیر‌ماه سال جاری در راستای پویش...

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد بازگشت صنایع آسیب‌دیده به چرخه تولید با طرح حمایت از تولید

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۱ تیر ۱۴۰۴
0

وزیر صنعت، معدن و تجارت از تدوین و اجرای طرح جامع ''حمایت از تولید'' برای جبران خسارات صنایع آسیب‌دیده در...

شکستن رکورد مصرف ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در روز در زمان جنگ

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۱ تیر ۱۴۰۴
0

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از تدابیر هوشمندانه و تلاش شبانه‌روزی ۱۶۰ هزار نیروهای عملیاتی در...

قبلی بعدی

گزارش ویژه

صادرات فرش ایران از 2 میلیارد دلار  به40 میلیون رسید ؛ افول صادرات فرش ایرانی

توسط آقای دیانی
۲۱ خرداد ۱۴۰۴
0

سمیه رسولی:  صادرات فرش دستباف ايراني که زماني ميليارد دلاري بود و بازارهاي جهاني را تسخير کرده بود، حالا به...

«نقش اقتصاد» به بررسی تاثیرات افزایش نرخ خوراک گاز بر صنعت پتروشیمی پرداخت تیغ دو لبه بر گلوی صنعت پتروشیمی

توسط آقای دیانی
۲۱ خرداد ۱۴۰۴
0

محمد جواد خلیلی:  در حالي که صنعت پتروشيمي ايران به عنوان يکي از مهم‌ترين بخش‌هاي اقتصادي کشور با پتانسيل عظيم...

«نقش اقتصاد» در گفتگو با یک کارشناس، چالش‌ها و راهکارهای سقوط صادرات نفت ایران را بررسی کرد روزگاه تیره طلای سیاه ایران

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۲۰ خرداد ۱۴۰۴
0

هیوا زارعی: کاهش شديد صادرات نفت ايران به زير 1.5 ميليون بشکه در روز، زنگ خطر بزرگي براي اقتصاد کشور به...

کشمکش بین دولت و خودروسازان بر سر افزایش قیمت بالا گرفت زمزمه های گرانی خودرو در جاده مخصوص

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۹ خرداد ۱۴۰۴
0

بازار خودرو در رکود است و دو خودروساز درخواست افزايش قيمت داده‌اند؛ اما اين تصميم در شرايط فعلي با ابهامات...

«نقش اقتصاد» در گزارشی به عوامل ریزش اخیر بورس و چشم‌انداز آتی آن پرداخت بازار سرمایه در چاله تنش‌های سیاسی

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۱۹ خرداد ۱۴۰۴
0

هیوا زارعی:  بورس تهران در روزهاي اخير شاهد ريزش‌هاي سنگين و فرسايشي بوده که اعتماد سرمايه‌گذاران را به شدت متزلزل...

قبلی بعدی

گفت و گو

آخرین اخبار

در گفتگو با نایب‌رئیس اتحادیه املاک معضلات یک پدیده نوظهور در بازار مسکن واکاوی شد اجاره پشت‌بام آخرین چاره خانه به دوشان

توسط روزنامه نقش اقتصاد
۲۰ خرداد ۱۴۰۴
0

فروش و اجاره پشت‌بام معضلي است که مي‌تواند خسارات جدي براي افراد و جامعه به همراه داشته باشد. نايب‌رئيس اول...

یک کارشناس اقتصاد مسکن در گفتگو با «نقش اقتصاد»: نظام ارباب و رعیتی بر بازار مسکن حاکم است

۱۸ خرداد ۱۴۰۴

در گفتگو با یک اقتصاددان تحولات آتی بازار مسکن واکاوی شد رکود نگران کننده در بازار مسکن

۱۷ خرداد ۱۴۰۴

در گفتگوی «نقش اقتصاد» با یک کارشناس بررسی شد: تبعات معاملات تهاتری بر اقتصاد کشور

۱۳ خرداد ۱۴۰۴

«نقش اقتصاد» در گزارشی به عوامل سقوط رشد نفت و پیامدهای آن بر اقتصاد ایران پرداخت حرکت اقتصاد ایران در مسیر ناهموار

۱۳ خرداد ۱۴۰۴
قبلی بعدی
نقش اقتصاد آنلاین

پایگاه تحلیلی – خبری نقش اقتصاد آنلاین از سال 1395 فعالیت خود را آغاز کرده و همواره در جهت اطلاع رسانی در حوزه های مختلف بالاخص بخش اقتصادی در تلاش است.

دسترسی سریع

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • استعلام کارت سوخت
  • نرخ ارز و طلا
  • استعلام خلافی خودرو
  • سابقه بیمه
  • ارز دیجیتال

مجوزها

تمامی حقوق متعلق به نقش اقتصاد آنلاین می باشد

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

ورود
بدون نتیجه
نمایش تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • ایران و جهان
  • اقتصادی
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بورس
    • بانک و بیمه
    • صمت
    • خودرو
    • مسکن
  • شهرستان
  • فناوری
  • جامعه
  • گردشگری
  • ورزشی
  • کافه کتاب
  • طنز

تمامی حقوق متعلق به نقش اقتصاد آنلاین می باشد

به نسخه موبایل بروید